Energikick, del 2

Så nu sitter man skönt i soffan efter att ha fått i sig en halv pizza och dessutom fått förmånen att skypa lite med Lily. Nu mår man gott! Som sagt... vi har haft 3 mycket bra dagar (och kvällar... gäsp!) uppe i Älmhult och jag känner att jag är fylld av ny energi igen. Detta var nog precis vad jag behövde faktiskt.
 
Igår på middagen så var där några mycket underliga servitörer... de betedde sig liksom inte riktigt som man bör och det visade sig ju också att de var entertainers. En sjöng, en var akrobat, en var lite stand-up och ja... en massa annat. Så det var verkligen annorlunda och fantastiskt uppskattat, "Undercover service" hette dom om ni är intresserade. Kvällen avslutades sen med dans och jag säger det igen... det finns inget som går upp mot att få dansa loss! Bara älskar det. Man känner sig så jäkla befriad... och varm förstås (*ler*)
 
Nu är det dock helg och svärfar skall firas imorgon... 85 år blir han. Sen får man väl ta en sväng på Matmässan och kanske också en tripp till stugan. Gott att inte ha något planerat.
 
Unna er en skön helg... det kommer jag att göra!
//Farmskan
 
PS! Japp, jag har tagit bort lösenordet igen på bloggen, om ni undrade


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0