Hösten är här

Usch, idag kändes det verkligen att hösten var här på riktigt. Ruggigt och kallt och även om solen kom fram en stund på dagen så lyckades den ju inte värma upp en. Jag och maken tog oss ut till stugan för att höstfixa den, ni vet... klippa gräset, lasta in utemöbler, ta ner paviljongen. Så nu känns det som om stugan är redo för vintervila. Vi kommer säkert att vara där fler helger i höst, men då får man hålla sig inomhus. Fick ju den tilläggsisolerad i veckan och snart kommer de och lägger tak på förrådet och fixar det färdigt. Sen är det bara byte av duschkabinen som fattas innan vi bockar av listan för gott för denna säsongen.
 
Maken är ju typen som alltid lyckas råka ut för något när han jobbar. Han går alltid omkring med egengjorda förband skapade av isoleringstejp och papper eller något annat löjligt. Så när han kommer in och säger "bara så du vet så sågar jag lite i förrådet" då vet man att man kan förvänta sig blodbad. Fast idag lyckades han faktiskt utan en skråma, pust!
 
 
Och nu är det söndag kväll snart och uppladdning inför veckan får väl så smått börja. Kanske lite glass och kaffe... ja, det skulle sitta fint
 
Det kör vi på!
//Farmskan
 
PS! En underbar låt, lyssna och njut 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0