Hur man vet

Hur man vet att maten igår innehöll hyfsat mycket vitlök? Ja, jag skall bespara er det svaret men jag tror att ni kan gissa själv (*småskrattar*). Men otroligt gott var det och också så himla skoj att träffa familjen Holst / Knutsson igen. Det var ju som sagt ett tag sedan. Även om kvällen inte blev överdrivet sen så var man ändå seg i morse när man vaknade. Det är märkligt det där... eller har det med vinet att göra?
 
Efter frukost tog vi en sväng bort till svärföräldrarna och därefter till bygghandeln för att titta på plåttak till förrådet. Givetvis hade de inget plåttak som vi tyckte om så istället tog vi och köpte tegelpannor. Ingen släp och att lasta så mycket tegel i bilen var inte att tänka på. Så iväg och fixa slälp och sen släpade maken tegelpannor. Tror inte riktigt att det var detta han önskade på en söndag men den väna hustrun är ju som sagt hialös. Varför vänta liksom? När vi ändå var där så var det väl bättre att få det gjort. Och nu ligger de ute i stugan och väntar på att bli monterade. Det var liksom inte riktigt läge att börja idag med tanke på vädret.
 
Så nu tycker vi att vi är ganska värda att bara ligga i soffan... vi har precis ätit resterna från igår (vet inte om det var så klokt att fylla på med mer vitlök...) och snart skall vi äta upp resterna av äpplekakan. Livet kan vara rysligt avslappnat och okomplicerat. Imorgon är det jobbedag igen, mot Lund!
 
Härliga, mysiga söndag med min man
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0