Make up konsult

Min bästaste kompis Lena är världens bästa Mary Kay konsult. Mary Kay för er som inte vet det är fantastiska hudvårds- och make up produkter... och jag menar det verkligen. De är sjukt bra och väl värda sitt dyra pris... för Ja, det är dyrt att bibehålla sin ungdom (*ler*). Lena har idogt jobbat med att sälja dessa produkter och avancerat upp i systemet hela tiden. Säljer och säljer och vinner det ena priset efter det andra. Tror bestämt att hon äger flest diamantringar i södra Skåne.

Lena har då bestämt sig för att hon tycker att jag skall göra ett försök och bli konsult. Ehhh... mission impossible för jag har varken tålamod, intresse eller egenskaper för att fixa detta. Jag är mer användartypen, ge hit krämen liksom. Men Lena kämpar envist på med att försöka övertyga mig, så igår var jag medbjuden till hennes konsultmöte i Tollarp. Kände mig hyfsat udda även om det var världens gulligaste och skönaste människor. De är så engagerade och målinriktade hela högen vilket är fantastiskt att se.
 
Men jag blir aldrig en hudvårds- eller make up konsult. Hur kan man bli det när man emellan åt faktiskt tvättar sig med tvål, ibland går och lägger sig med make-up och verkligen inte orkar använda peeling eller krämer. Kanske inte blir den fräschaste nyponrosen på ålderdomshemmet men då skall jag bara sitta där och titta på bästa Lena som glöder från insidan och ut.
 
Hon är bara bäst!
//Farmskan


Kommentarer
Mamma

Lena är en duktig försäljerska när även jag har köpt av hennes saker.....

2013-09-24 @ 17:21:35
Lena

Tack älskade vän för de fina orden. Vi älskar verkligen att träffa nya kvinnor på våra möten, och tjejerna gillade dej, så du är välkommen tillbaka på måndag. Förr eller senare...
Och glöm inte att insidan räknas också!!

2013-09-30 @ 12:58:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0