Världsklass

Att hitta en restaurang i Kristianstad en fredagkväll visade sig vara svårare än vi trott. Alla var ju på handboll eller musikalpremiär resonerade vi men icke... Så vi fick ta vårt tredjeval efter lite väntan och sen dessutom dela bord, men då var vi så hungriga att det inte spelade någon roll. Fast maten var god, så mätta och belåtna vandrade vi hemåt för att återigen möta horden av handbollsfolk efter avslutad match. Oavgjort och nog lite av en besvikelse eftersom det orangefärgade folket hade förväntat sig en seger.
 
Tog en sväng på stan på lördagsmorgonen, en ny vinterjacka till maken och lite nya mattallrikar inhandlades innan vi sen styrde kosan mot Gemla. Måste säga att Kristianstad är en väldigt bra shoppingstad! Där finns liksom allt, både stort och smått. Ska bli skoj att se vad den nya gallerian kan tillföra. Snart bör man få skörda frukterna av allt grävande i stan. 
 
I Gemla vankades kalas för Roffe och vi hade lyckats med konststycket att "snilla bort" locket på den önskade shakern så den presenten får följa med tillbaka igen. Surt sa räven. Men vad gör det på en skala när man bjuds på god mat, trevligt sällskap och goa skratt.... ingenting. Att också sitta där och veta att jag egentligen skulle varit i Nottingham denna helgen och sprungit en halvmara kändes lite surrealistiskt och genast smakade maten och den otroliga desserten ännu bättre. Får hålla tummarna istället för mina tappra kollegor som snart startar
 
Nej, nu vankas snart frukost hoppas jag (slutsovit!) och sen blir det hemfärd för lite förberedelser inför veckan som kommer. Tre dagar i Amsterdam väntar... undrar om det regnar?
 
Skojade bara
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0