Stockholm - upp och ner bara

Uppe med tuppen för att ta morgonflyget till Stockholm med kollegan. Det är riktigt smidigt att man kan åka från Kristianstad istället för att behöva dra iväg mot Malmö eller Ronneby. Vi skall värna om vår lilla flygplats! Och nu skall de ju också börja flyga till Kroatien... det får man väl boka en tripp till under nästa år kanske. Har aldrig varit där men det ser väldigt fint ut tycker jag.
 
Hur som... dagen i Stockholm har varit mycket givande och igen fick man mycket att fundera på. Det är lite som en stor dammlucka som har öppnats och just nu har vi bara fullt sjå att försöka förstå, lyssna och framförallt prioritera. Det är som någon klok företagsledare sagt... "Ännu är mycket ogjort, underbara framtid" (*ler*)
 
Att man sen fick sig en liten käftsmäll på eftermiddagen med lite oväntade och trista besked, ja det får man kanske bara ta... eller? Lägg energi på det man kan förändra säger man ju. Hmm... inte lätt alltid. Men som helhet en mycket bra dag som också avslutades lite ikväll med skön massage hos Bodil. Gott, gott, gott!

//Farmskan
 
PS! Dagens roliga kommentar kom ifrån en liten tant (japp, det var en liten tant) som passerade säkerhetskontrollen på Arlanda och blev otroligt förvånad att inte bli stoppad.
- Jag har minsann alltid blivit stoppad tidigare... sist fick jag slänga en hel burk honung
- Ja, men honung räknas som vätska
- Inte denna, den var så fast och fin så...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0