Kung Bore

Så har vintern äntligen kommit, om man nu gillar vintern vill säga... annars blir väl ordet äntligen lite fel antar jag. För min del kunde den gärna hållit sig borta när den nu inte behagade komma till jul. Fast å andra sidan blir det lite ljusare med det vita och dessutom skulle det vara kul för Rui (stor-dotterns fästman) att få uppleva snö. Han har nämligen aldrig sett snö in real life och de dimpar ju ner här hemma nästa vecka. Skall bli riktigt skoj att träffa dom, känns väldigt längesen sen hon var hemma. Så slutsatsen kring snön blir... OK då, men bara någon vecka.
 
Blev en jobbedag hemifrån igår, något ofrivillig tack vare vädret och något mer komplicerat tack vare att datorn var i Lund. Men eftersom dagen bestod av 5(!) telefonmöten så gick det bra ändå. Hade fasen sår i öronen på kvällen efter hörlurarna. Totalt snackade jag i över fyra och en halv timme... Amazing. Men som jag sagt tidigare... projektet är inne på slutfasen så det är intensivt och jäkligt skoj.
 
Helgen blir lugn för vår del, Farmskan har varit på gymmet idag på morgonen och maken är på något Sir Väs tjofräs. Blir väl en tur till stugan i eftermiddag annars som sagt bara lugna gatan. Imorgon är det ju grannyra här i stan och det skulle vara skoj och gå dit. Hoppas miljonerna hamnar rätt! Sa jag att det var endast nästgårds från vårt? Postnummer 29159 vann och vi har 29153... förmodligen kan man slänga sin lott nu (*ler*)
 
Nåja, vad är en bal på slottet? 
//Farmskan
 
PS! Grattis i efterskott finaste Babs!!! Shame on me som glömde igår!!
 


Kommentarer
tessan

Åhh vi längtar att få träffa er.. Vi köpte skor idag 😊 jag hoppas verkligen att snön blir kvar tills vi kommer! Kram

2014-01-19 @ 00:36:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0