Med andra ord

Sovmorgon mega hade jag i morse... vaknade inte förrän strax över 10 och det tror jag inte har hänt på åratal. Får väl skylla på den något sena kvällen med goda vänner igår (och kanske lite vin...). Ha ha ha. Nejdå, det var inte så farligt, men man är ju inte tjugo längre. Så är man uppe till runt två så är det länge för oss medelåldringar. Kvällen var i varje fall till delar en nostalgiresa för vi tog bussen(!) till Vä där Farmskan växt upp. Att sitta där och se hur allt har förändrats, ängar som bebyggts och dungar där man hängt med gänget numera är ett minne blott. 
 
Hade en riktigt trevlig kväll med underbart god mat... gott och komma bort och äta, inte behöva bekymra sig. Senare på kvällen spelade vi lite spel och ett av dom var makens favoritspel "Med andra ord". Favoritspel är sagt med ironi för maken är sämst på det spelet. Ingen tänker som han nämlingen och då blir hans associationer helt galna och fruktansvärt roliga. Igår fick han ordet HÄST
- Äter man ibland...
Underbart! Han kunde sagt vad som helst typ Djur, Kan man rida på, Finns i stall...
- Jag sa bara det som först kom upp i huvudet
Man kan inte annat än älska honom
 
Men som sagt, idag har man varit lite seg och bara slappat, fastvi avslutade i varje fall kvällen med en bio "Hundraåringen som försvann". Sevärd, klart bättre än boken i varje fall. Robert Gustavsson gör rollen perfekt, hörde att det tog sex timmar varje dag att sminka upp honom. Måste ha varit jäkligt segt... Nåja, nu väntar vi på att Dottern skall ramla in genom dörren efter sin tripp till Oslo, då får det bli lite kaffe.
 
Happy new week everyhopa!
//Farmskan
 
PS! Kusin P... jag vet! Får göra om, göra rätt nästa gång


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0