Postkoden kom till stan

Shit vad kallt det är ute idag... isande vind som tränger igenom märg och ben. Maken och jag gjorde i varje fall en liten promenad i samband med att vi skulle slänga alla förpackningar man samlar på sig. Otroligt vad mycket skit man bär iväg hela tiden. Ja ja... från sopor till postkodsyra uppe på stan. Kristianstad vann ju för andra gången Grannyran och hela 100 miljoner skulle delas ut idag på Lilla Torg. Jag tycker ju sånt är lite kul så vi vandrade upp och kollade på inspelningen, och så,fick man ju glädjas (läs: gråta) med lite glada vinnare. Jag är sjukt blödig... Fast det tog nästan en timme innan vi tinade upp igen sen, det krävdes hett te och en filt innan kroppsvärmen återgick till det normala. 
 
Lilla B var här och förgyllde vår kväll igår. Egentligen skulle han bara äta lite mat men sen bjöd maken på en whiskey och då blev det spontan övernattning istället. Mysigt!
 
En intensiv vecka väntar med Englandsbesök tisdag och onsdag. Sen dyker ju stor-dottern upp på torsdag och sen är det helg igen. Måndag, fredag, måndag, fredag...
 
Men först söndagkväll
//Farmskan
 
PS! Lilla B... Sverige vann mot Ryssland


Kommentarer
Lilla B

Hahahahaha, med nöd och näppe! Men det blir tvärstopp mot Frankrike.. ;)

2014-01-20 @ 15:40:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0