Det nya Spanien

Jag tror ta mig tusan att Sverige är det nya Spanien... shit vad varmt det är! Klaga inte, klaga inte, klaga inte! Nej, det är verkligen en underbar sommar vi haft... igen! Och som ni förstår är vi hemma i Sverige igen efter fyra underbara dagar i London. La Familia... eller Taikon family om ni så vill (*skrattar*). Ja, försök själv föreställa er minen på kyparen när vi vill äta och begär ett bord för 15 personer... ha ha ha
 
Lite fler bilder och TACK för underbara dagar hela vår fantastiska familj!
 
  

 
 
 
 
 

Och nu är vi inne på sista semesterveckan! Tiden går fort när man har roligt... Ikväll blir det årets "världsmästerskap i kubb" med forna grannarna i Everöd och sen i veckan blir det väl lite trix och fix annars laddar vi helt enkelt för släktkalas för maken på fredag. Syskon och föräldrar och en och annan ohängd kusin (*blink, blink*)
 
Familjen Therese har inkvarterat sig i stugan så lite "taikon känsla" har vi kvar
//Farmskan


Kommentarer
Kusin P

Vet en ohängd kusin som ser fram emot fredagens festlighet!😉

2014-07-28 @ 21:15:03
Lilla B

Älskade syster och svåger... Det är ni som ska ha ett tack för denna fantastiska helg!! Det hyar varit så himla kul, och det var en underbar resa, med allt från glädjetårar till gapskratt! Allt var perfekt, och Stiffes miner när vi först stod på Kastrup, och sen nästa överraskning på Gatwick.. Priceless!! Tack Åsa för en upplevelse som jag sent kommer att glömma!
Älskar er!! Kram

2014-07-29 @ 11:22:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0