Sniglar... ööörk!

På kvällarna kryper de fram ur sina hålor... mördarsniglarna! Skitäckliga är dom men jag har verkligen inte förmågan (eller modet!) att klippa itu dem. Klippa itu dem är nämligen det mest skonsamma sättet att ta död på dom har jag läst. Ett annat sätt är att hälla salt på dem, lite mindre humant men det känns enklare på något vis. Äckliga är dom... den enda som tycker det är kul med dom är Lily som gladeligen tar upp dem med sin spade och vandrar över till skogen på andra sidan vägen och slänger dom med ett ljudligt öööörk!
 
Ja ja... nu har familjen precis åkt och här är tyst i huset igen. Det mobila bredbandet har fått jobba nu när lill-sonen har varit här så det stod på noll kvar när han åkt... tack för det! Så det var bara att ringa Telia och adda på lite mer gigabytes. Vi skickar fakturan till dig Tia!
 
Maken tvättar bilarna och jag har städat... lugna gatan hos oss igen alltså. Och det kan kanske behövas efter en vecka med 110% ös. Igår var vi på Ölands djurpark... turistfälla check! Nej då, det är faktiskt rätt OK med tanke på att man får både djurpark, karuseller och bad för en och samma peng. Kan säga att efter en full dag där så somnade hon exakt 3 minuter efter att vi lämnat parkeringen. Ha ha ha
 
Själv fick jag vänta tills vi var hemma i stugan... gäsp!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0