Upplopp...

Det närmar sig... slutet på helt otroligt fina och soliga semesterveckor. Ja det är verkligen sant att tiden går fort när man har roligt. 

Hade ju EM (Everödsmästerskap) i kubb i måndags med forna grannarna och det är ju alltid en trevlig historia. Nytt vandringspris invigdes i år eftersom vi knep det förra efter tre segrar. Vi gick ut lite lagom men lyckades ändå vinna så första inteckningen blev vår! 


Grille och god dricka, lite andra spel och myyyyycket snack, kvällen flög iväg och vi skulle få tag i taxi. Stört omöjligt visade det sig så vi ramlade först in genom ytterdörren samtidigt med morgontidningen... Uuuups!

Något trötta sen igår väntade en om möjligt varmare dag med tvätt och en sväng till IKEA för att fixa badrumsinredning till lägenheten. Det var åtminstone inga köer...

Fixade till en västerbottenpaj och tog med en flaska rött och cyklade (!!!!) bort till Nenne och Thomas på kvällen. De hade grillen igång och hade förberett med kött och anbat gott så det blev en härlig sommarkväll, precis som det ska va! Jag och Nenne krossade killarna i hästskokastning... sjukt kul!  (*skrattar*)

Hoppas ni också njuter av sommaren!
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0