En Anka för bövelen

Inte många knop på Farmskan och maken idag... att partaja tar alldeles för mycket på krafterna nu för tiden, inte alls som förr när man orkade hur mycket som helst. Helgen inleddes med fredagsmys nere på Strandrestaurangen i Norje och förmodligen var vi ett av väldigt få ställen som hade sol och gott väder på kvällen. Så där satt vi och åt god mat och såg ut över havet. Bra start på helgen!
 
Gårdagens uppvaknande var dock lite mindre muntert för då hade regnet hittat till Blekinge, och det i full styrka. Så vi packade helt enkelt ihop oss och åkte till stan istället lite tidigare än planerat. Skulle ju ha Lily på eftermiddagen några timmar när lill-sonen spelade fotboll. Bara älskar det! Det är fullt ös med bad, rita, se på film, sjunga, fika, äta... och det går ju alldeles för fort också tills det är dags att lämna henne. Men nu är de i och för sig nere några veckor i sommar så då blir det förhoppningsvis mer, och gärna då att man kan mysa i stugan med sol och bad också! Det hoppas vi på helt enkelt.
 
Igår kväll hade vi sen lite fest här med kompisar och det blev en mycket rolig tillställning. Det var längesen jag skrattade så mycket. Mat och vin, frågesport och spel och en massa snack... härligt! Blev lite sent innan man kom i säng så vi sov halva förmiddagen idag och sen har dagen gått i slowmotion. En liten sväng för att få lite luft och hyra några filmer men annars... soffhäng (soffligg!)
 
Tur det är jobbedag imorgon!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0