Check up 2

Godmorgon alla så här en tidig fredagsmorgon... dessutom en fredag som lovar denna veckas sista vårsol. Veckan har ju varit helt otrolig! Tror det var i tisdags som vi hade 18 grader här i stada. Ja, inte för att man var där då men ändå! Man börjar ju äntligen tro på en vår och sommar igen. Gött, gött, gött.
 
Farmskan jobbar lite hemifrån idag på morgonen för idag väntar en check up hos doktorn. Har nämligen inte riktigt blivit av med min hosta och får fortfarande upp lite slem så det är "enligt maken" bara att masa sig iväg och se om man behöver en ny kur. Och han har ju rätt, jag är ju trött som en lus och flåsar som en flodhäst (lus och flodhäst?) när jag tagit mig upp för trappan både på jobbet och hemma. Så något är det väl. Har liksom inte heller orkat ta tag i träningen men känner att jag bara måste.
 
I helgen tänkte vi vårstäda i stugan, ute och inne, och jag har "bjudit" ner Modern och Rolf att deltaga i denna aktivitet. Tyckte det var ett smart drag... Men nu säger i och för sig väderprognosen regn och rusk så de kommer kanske undan med lite god middag istället. Ja, ja... det kommer väl fler helger. Inne kan man i varje fall städa ur och vädra så det kan vi åtminstone göra.
 
Fick världens härligaste bild från Dottern igår
 
 
Lite hon va... eller vad säger ni!
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0