Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jag och maken såg framför oss den där härliga "nu-äntligen-är-stugsäsongen-här" helgen. Vi shoppade upp lite mat, lite städgrejor, lastade bilen med nytvättade lakan, verktyg och kläder... och gav oss iväg. Grannarna skulle också vara där, han skulle hjälpa oss på med vattnet. Modern och Rolf var inkallade till vårtjänstgöring, Paps & Babs skulle komma med växter. Åh härliga helg!
 
Tror ni vattnet gick att få på? Icke! Kommunen fick tillkallas och dessa två små kommungubbar med jourtjänstbil dök upp och kliade sig i huvudet. "Märkligt", "Konstigt".... ungefär så mycket lyckades de få fram. Man får i alla fall ge dom att dom försökte. Var på depån och hämtade fler grejor men icke... vattnet var inte att finna. Och som ni vet, inget vatten = ingen toalett, ingen laga mat, ingen städa. Alltså ÅK HEM! Så tråkigt, men det var bara att göra så mycket vi kunde och sen packa maten och ta sig tillbaka till stan. Nu kommer kommunen och gräver upp i veckan och förhoppningsvis så får de rätt på det hela. Häcken går väl åt pipsvängen för deras ventiler sitter där men de lyckades i varje fall konstatera att vi inte hade något stopp från vårt hus ut till deras koppling.
 
Och jo, grannen hade vatten. Inte för att han hade så mycket nytta av det eftersom han renoverar badrummet och därför har kapat sina rör och inte kan ha det på. Bra timing där! Ja ja, det blir inte alltid som man tänkt sig. Men å andra sidan fick vi en trevlig kväll hemma sen med lite ost och vin och nu efter frukost far vi ut igen och så vårstädar vi lite, planterar växter och så grillar vi korv. Det blir perfekt.
 
Fick mig också en omgång av thailändskan igår morse. Ni vet det där onda som jag klagat på i ryggen. Kan säga att hon hittade en megaknuta som hon fullständigt massakrerade igår med armbågarna. Aj!! Så förmodligen var det det som jag hade ont av och inte så mycket gamla rester från lunginflammationen. Proverna hos doktorn i fredags visade nämligen ingenting konstigt så förmodligen trodde hon att jag hostat sönder (!) en muskel. Se där!
 
Visst har man många i-landsproblem, man borde vara tacksam egentligen över hur mycket som helst här i livet, men man gnäller och frustrerar sig över allt möjligt. Skall försöka bli bättre på det där. Vi tummar på det! Nej, nu skall jag väcka Modern och Rolf... frukost, upp och hoppa
//Farmskan
 


Kommentarer
Mamma

Tack för en skön Lördagskväll. Sedan är vi ju glada att vi fick räfsa och fixa. Korven satt bra.
Tack än en gång. Vi kommer igen. Kram

2014-03-17 @ 21:09:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0