Norje i kvällsskymning

Sitter ute i Norje Boke och ser hur solen börjar gå ner över havet... eller ja, det har varit till och från soligt idag så jag skall kanske inte överdriva mina beskrivningar. Hur som helst, vattnet är på... i delar av huset. Yeah! Kommunen har varit här i fredags och bytt sin ventil, förmanat maken att inte röra den och sen idag kom rörmokare Malm och kopplade ihop det hela på vår sida. Gick jättebra, vattnet kom så fint och varmvattenberedaren skuttade igång så nu har vi varmvatten också. Men... kranen i köket gick bananas och sprutade lite fina strålar åt alla håll. Så den fick vi stänga med pluggar igen tills vi får den bytt. Men så länge man kan duscha och tvätta sig i badrummet OCH gå på toaletten så får man väl vara glad. Ny kran får monteras in på söndag.
 
Strax skall vi äntra cyklarna och ta oss bort till Mona & Gregers stuga för lite kvällsmys. Det är så härligt att vi är många gamla kompisar som bor här nu. Sen är det beckmörkt när man cyklar hem så det gäller att ha rejäla ficklampor (*ler*)
 
Imorgon blir det sen att putsa lite fönster innan vi åker tillbaka till stan. Gräset är klippt och penseerna är planterade så vi har hunnit en hel del idag också. Famskan har hunnit jobba några timmar också så det har varit en effektiv lördag men samtidigt avkopplande och bra.
 
Filmen igår var... annorlunda. Den var inte dålig men den var inte särskilt bra heller. En trevlig historia som gick att titta på, många bra skådespelare dock. Men skall ni gå på bio kan ni satsa på något annat
 
Nej, nu är det dags att dra iväg... take care!
//Farmskan


Kommentarer
Lilla B

Låter som ni har haft det superbra! Härligt :D
Själv blev det inställd grillning/öl, då undertecknad fick sån förbenad huvudvärk, typ migrän, så det blixtrade bakom ögonen.. :(

2014-03-23 @ 05:56:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0