Sommar, sommar och sol

Vilken helg! Som Manne skrev på fejan för en stund sen... i fjol när vi skruvade om till sommartid så hade vi massor av snö. Idag sitter man i bara t-shirt och dricker kaffe i solen. Helt underbart! Jag och maken har haft det så jäkla skönt ute i vårt palats i Norje Boke. Nej, det är ingen avkoppling i form av att sitta på ändan utan det är sån där skön avkoppling där man jobbar, pular, fixar och trixar... det rensar hjärnan!
 
Igår eftermiddag dök familjen Malm upp så då hade jag gjort lite käk. Rörmokare Malm tackade för maten genom att montera in den nya kranen i köket. Katjing! Så himla fin... äntligen! Sen att ha fått alla lampor på plats, lyktan ute vid gången och fläkten i badrummet... allt börjar falla på plats. I morse sov vi faktiskt riktigt länge för att vara oss, långfrukost på nya frallor och sen började vi jobba lite i trädgården. Maken gick bananas och rev ner det murkna staketet runt trädäcket och jag fixade i rabatten. Korvgrillning till lunch ute i solen... ahhh! Me like!
 
Åkte hemåt igen framåt eftermiddagen, for inom Harald Nyborg och vips så hade vi köpt ett släp. Lite oss eller hur (*skrattar*). Nu är maken på väg ut med det i stugan och jag har precis bäddat rent i sängarna. Tvätta imorgon tänkte jag. Denna veckan blir kort, Stockholm tisdag och onsdag och sen åker vi till Lissabon på torsdag och hälsar på Tessan och Rui. Så skönt... bara semester och sköna tankar.
 
Farmskan är full, full, full av energi... och ett glas rött
//Farmskan
 
PS! Min nya favorit... maken är just nu RÄTT trött på henne efter 8 timmars lyssnande
Själv tycker jag bara hon är SÅ bra!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0