Tillbaka i hemmet

Så var man tillbaka i hemmet efter helt fantastiska dagar i Motala. Tänk att varje morgon få denna goa unges härliga armar om halsen och ett brett leende. Att varje kväll få sjunga alla barnvisor man kan (och det är många!) medan hon ibland säger "Näää" och då måste man byta sång. Jag är så jäkla full av energi nu och kärlek... men också trött (*ler*). Man är inte tjugo längre...
 
Igår till lunch kom ju också fixar-Stiffe till Motala och då kunde vi ju börja med finliret... ni vet sätta upp lampor, hyllor och annat sånt pyssel som han bara är världsbäst på. Alla borde ha en Stiffe! Att sedan stor-sonen kom framåt kvällen och vi alla käkade en god lasagne, sallad och till och med ett litet glas rött vin, gjorde lördagen helt komplett. Några kompisar till lill-sonen och Madde kom också så det var fullt hus. De har en liten kille som är ett halvår äldre än Lily och då blev det fullt ös med lek och stoj... och kramar. De gillade verkligen varandra de där två... så söta.
 
På vägen hem idag stannade vi till hos Modern och Rolf som bjöd på lunch... mums! Det var ju också ett tag sen vi träffade dom så det var trevligt. Men sen var det dags att köra hemåt, packa upp, sätta igång en tvätt och bara varva ner inför den nya veckan. En jobbedag sen har Farmskan semester tisdag och onsdag för en tripp till Tyskland med goda vänner... inte heller det världens bästa timing... men vad fasen gör man när det är bestämt sen länge? Kalendern såg onekligen bättre ut när vi bokade om man säger så. Ja ja... the show must go on!
 
Ha nu en skön söndagkväll och ta hand om er i veckan
//Farmskan
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0