Tvättstugemarodörer

Vi har en tvättmaskin i lägenheten och i den tvättar vi allt UTOM lakan, handdukar och sånt som är svårt att torka uppe hos oss. Detta gör då att vi var tredje söndag bokar tid i fastighetens tvättstuga och då kör vi allt stort. Och nu undrar jag... varför är det så svårt att ha vanligt tvättstugehyfs? Va, va, va!!
 
Folk slänger in tvätt fast det inte är deras tid, de hämtar inte sina grejor så det ligger i maskinerna när man kommer, de städar inte efter sig och ja, de är allmänt jobbiga bara. Idag hade vi tid igen och innan oss är det en liten gubbe (ja, jag kallar honom gubbe eftersom jag vet vem han är...) som tvättar innan oss. Och detta gör han utan att ha bokat tid, han ser att där är ledigt helt enkelt. Sen drar han ut på det så att vi verkligen INTE skall få komma in innan vår tid börjar, han står och VIKER allt ifrån kalsonger, strumpor, näsdukar och annat. Kan man verkligen inte göra detta i sin lägenhet? Jag vill verkligen inte se honom stå där och vika sina snuskiga kalsonger när jag är där nere... utstuderat långsamt bara för att markera att han minsann har rätt att vara där.
 
 
Förmodligen hänger det ihop med att den här gubben (ja, igen, jag kallar honom gubbe) är en extrem besserwisser som vet allt, kan allt och KLAGAR på allt. Om han lever ensam? Jajamen! Surprise, surprise!
 
Ja, ja... nu är tvätten på gång, så nu kan jag lugna ner mig igen. Dagens i-landsproblem är till ända, snart en tur till stugan och sen blir det bara söndagsmys! Passar på att tacka Pia och Jan(a) för en mycket trevlig kväll igår... god mat, glatt sällskap gör livet lätt att leva! Kram och puss bästa kusin P
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0