Vennum's

Vi är trötta och sega idag, maken och jag. Det får man vara när man haft en härlig helg... förvisso med lite för lite sömn (förmodligen där skon klämmer). 

Fredagens begravning var en fin och vacker ceremoni. Mycket folk och väldigt känslosamt. Kändes bra att vara där i varje fall. Efteråt åkte jag ut till stugan där snart goaste tösen kom och hälsade på. Vi skulle ju ha henne över natten.... Lycka!!! Full fart, mat och godis och massor med mys


Lämnade henne sen på lördag morgon, för nu var det dags för styling inför bröllopet. Fick håret uppsatt i jättefin frisyr, men det krävdes 700 klämmor ich två burkar spray...


Snyggt va? Och så inte mitt vanliga jag

Gänget ramlade in i stugan, på med festkläder och iväg till ett helt fantastiskt bröllop. Man blir lycklig i hela kroppen!


Herr och fru Vennum! Så vackra och inramningen på Bäckaskogs slott var magisk. Underbar mat, härliga tal, fest långt in på natten och avslut med stort fyrverkeri framåt klockan 2. Så det var fem trötta gäster som ramlade i säng vid strax innan 3 i stugan, så det var läge för sovmorgon i morse (*ler*)

Så man får vara seg idag
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0