Att hinna ifatt

Efter två heldagar med möten var det otroligt skönt att ha en fredag där man bara "skulle komma ifatt". Svara på mail, skriva protokoll, följa upp, ringa samtal, planera nästa vecka... Det är gott att avsluta veckan med att känna att man är på banan och att nästa vecka är välkommen.
 
Väl hemma blev det en kväll framför TV och Idol... och nu när min favorit åkt ut så är där ju bara en kvar som KAN vinna, och det är Mollie. Hon är jätteduktig och klart bäst av de fyra som är kvar. Maken gick och la sig tidigt, han var frusen och trött, vet inte om det är någon förkylning på gång.
 
En liten sväng till stugan idag på förmiddagen och fixade den sista isoleringen av vattenrör och beredare, så nu kan vi ha vattnet på hela vintern. Gott om man skall vara där lite i jul... Man kan ju ha en hyfsat hög gran där ute i varje fall med tanke på att takhöjden är över 4 meter (*ler*)... fast det blir ju fasligt mycket kulor. Har bestämt mig redan, och det blir guldtema i år. Inget annat... bara guld. Så får det bli.
 
Har ni börjat tjuvlyssna på julmusik ännu? Aja baja!!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0