Julnödig

Just nu är jag julnödig som bara den... vill ha stjärnor, ljusstakar, tomtar, änglar i massor. Och julmusik! Tänker att det nog är rätt OK att börja med det efter helgen eller vad säger ni? Första julen också i denna lägenheten så nu måste jag ju fundera lite extra på var allting skall vara och hur det skall placeras. Skall bli roligt att äntligen få börja känner jag... och kanske jag till och med kan få lite inspiration till julbak och julgodis. Passar ju finaste Lily hela nästa fredag så då kanske vi kan baka lite.
 
Idag har jag i varje fall tjuvstartat lite grand och gjort en juldekoration till bordet. Jag stal helt enkelt idén från en riktig pysselmänniska och när jag väl började så var det ganska enkelt att fixa. Man behöver bara komma på idén... ni vet, den lilla detaljen (*ler*)
 
Och imorgon är det fredag... igen. Blir lugnet före stormen (=läs helgen), då kommer nämligen fina tjejer hit till mig på mat och prat. Maken tänker fly till stugan så vi får lägenheten för oss själva. Och sen på söndag kommer Modern och Roffe hit för att fira min födelsedag...
 
Japp, Farmskan fyller 42 på måndag
//Farmskan
 
PS! Petra... jaha... så du är en av dom!
 


Kommentarer
Lilla B

Lilla B kommer oxå och snyltar på söndag.. ;)
Tycker du ska fundera på att ha ljusblå kulor i granen! Såg det på en reklamfilm..sjukt snyggt!

2014-11-21 @ 17:27:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0