Mätt och trätt... men

... jag har i varje fall någonstans å seda (*ler*)

Nej men allvarligt... har tillbringat eftermiddagen ute på Österslövs byakrog med Modern, Roffe och Lilla B där vi åt en trerätters söndagsmiddag. Först sillbord, sen schnitzel och det hela kröntes med skånsk äppelkaka. Dessutom fick vi snylta på det fantastiska gottebordet (som egentligen tillhörde julbordet...). Ja, det är ju inte konstigt att man är mätt och trätt efter det liksom. Nu behöver jag inte äta mer denna veckan känns det som.
 
Denna helgen har annars varit mycket mat. Det började redan i fredags när vi var nere hos kusin P med en blomma... eller ja, en grankomposition som jag skapat (ha ha ha, då bjöd de på tacos med massa goda tillbehör. Sen igår hade jag lite tjejkompisar här och då blev det först den fantastisk goda getosttoasten till förrätt, italiensk pastarätt till huvudrätt och vi krönte det hela med lite kärleksmums och grädde. Pust...!! Inte undra på att man behöver gå på diet i veckorna. Ja ja... mat är gott.
 
Så typiskt oss också att när vi skulle handla på Maxi igår så sa vi "äsch vi går, vi skall ju inte ha så mycket"... det slutade givetvis med att vi fick med oss HUR mycket som helst som vi inte planerat så vi gick som packåsnor tillbaka hem. Armarna var dubbelt så långa
 
Jag har också satt upp julstjärnorna och adventsstakarna i helgen. Jag hör att ni mumlar men så är det... det var dags nu helt enkelt. Älskar det och det var ju extra roligt nu eftersom det var första julen i denna lägenheten och man var tvungen att prova sig fram lite till var det passar bäst. Köpte ju den här godingen i Stockholm för några helger sen... med belysning
 

När vi nu skulle ta upp den lyckades maken tappa den i betonggolvet i källaren så den gick itu. Suck... jag blev så jäkla besviken och han blev mest förbannad. Fick väl vandra upp och köpa en ny på Cervera här i stan. Som tur var hade de en kvar... en!! Ibland har man tur.
 
Nu väntar två dagar på lite konferens, ser jag fram emot. Kan ju dessutom hålla koll på tiden med min nya klocka som jag fick packa upp idag. Så fin!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0