Och så var det onsdag

Ensam hemma ikväll... maken är på whiskeyprovning (på en onsdag!) med lite kompisar och Dottern är på vift på sitt håll. Det är faktiskt rätt skönt ibland att bara vara själv hemma, själv med sina tankar och småpyssel. Har fått skypat med älsklingsungen som bara växer och växer. De bor så vansinnigt långt borta!
 
Igår somnade jag i soffan redan vid 8-tiden... tror att det är den där tusans värktabletten som spökar. Köpte ju Voltaren för min axel men sen jag började ta dom så tycker jag att jag mår skit. Yr och trött och lite illamående. Eller också lyckades massagen få fart på lite muskelspänningar så det är det som rör sig i kroppen. Ja ja... hoppade i varje fall tabletten i morse och har känt mig piggare idag... så förmodligen är det bara lite biverkningar från den. Så det är lite som att välja mellan pest och kolera. Ont i axeln eller yr och illamående (*ler*)
 
Har varit och klippt mig efter jobbet idag också, såg ut som värsta fågelboet i huvudet. Frissan blir lika förundrad varje gång hur det kan växa så mycket på tre veckor. Både på längden och i omfång... Ja, säg det... vet inte riktigt vems gener jag har ärvt när det gäller detta. Lill-sonen, den stackaren, har i varje fall ärvt det efter mig.

Nej, vattna sig lite blommor och sen glo på bönderna
//Farmskan
 
PS! Du är värdefull... tänker på dig och korsar fingrarna! Kärlek!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0