Back in business

Så var man tillbaka i vardagen igen efter en fantastisk vecka. Landade 02.15 (vilken jäkla tid!) så man var ju inte hemma i sängen förrän strax efter halv fyra. Men jag somnade i varje fall direkt vilket var en välgärning... att sen klockan ringde halv sex var ju mindre kul så idag går man på ren adrenalin.
 
 
Fattar egentligen inte varför man måste flyga dessa okristliga tider... det är ju jättesynd om barnfamiljerna som måste hantera övertrötta och skrikiga ungar. Själv var jag ju tvungen att hantera herren i sätet bredvid mig som var den ende på planet som TVUNGET skulle läsa med tänd lampa när man släckte ner för att låta folk sova. Tack för den! En sån där man med sockor i sandaler och pluggar i öronen för att inte det skulle slå lock. Vi bettade på att han hette Mats. Inga fördomar alls inte... (he he he)

Nåväl, vi har i varje fall haft det kanon och det är så otroligt enkelt att vara med Manne. Det funkar kanon alltid och utan krusiduller... perfekt! Sista kvällen åt vi på en liten taverna där Dottern brukar hänga på ledig tid. Jättegod mat och ett trevligt gammalt par som ägde den så det blev en bra avslutning.
 

Tre bimbos... (notera att jag äntligen slapp grosshandlarlooken!)
 
Ikväll blir det uppackning, tvätt och sen en skön massage... sen somnar man gott!
//Farmskan
 


Kommentarer
Anonym

Härligt att höra att ni haft det bra hos Elin :) Kram från oss

2014-10-07 @ 22:55:14
Lilla B

Gillar verkligen ovanstående kommentar..
Anonym
Kram från oss
Ehh...vem är kramen från.. ;)

2014-10-10 @ 16:06:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0