Dottern på svensk mark

Så är den här bönan hemma igen på svensk mark
 

Gott att ha henne här även om det bara är för en kort stund. Nu drar hon ju vidare på nya äventyr... flyttar till Stockholm och skall fortsätta göra det som hon är bäst på, sjunga och dansa. Så jäkla duktig har hon blivit och det skall bli spännande och se vart det leder. Håller alla tummar att det går bra. Men några veckor får vi ha henne här nere i Skåne innan hon flyttar i varje fall.
 
Har haft en skön helg och fått koppla av ordentligt, plus att man fått en energiboost av lill-fisen. Hon har blivit så himla stor, man tycker hon växer ifrån en fortare än man hinner med. Men det är väl så det är... innan man hinner blinka så börjar hon skolan. Det är i varje fall en bestämd dam (*ler*)
 
Fick lite feedback ifrån barnen på mitt förra inlägg att de tyckte det var lite läskigt och trist... får väl be om ursäkt för det då. Dock finns tankarna där och det måste man väl också få skriva om ibland. Livet är ju inte alltid på topp. Maken tyckte att om jag är orolig kan man ju gå och testa sig... men det är ju nästan värre. Då är det bättre att inte veta tycker jag.
 
Idag blev det shopping på vägen hem från Älmhult... julsaker! Och jag har bestämt mig för årets tema som kommer att gå i guld. Blir fin fint!
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0