Hollandsvänner

Ikväll skall Farmskan träffa en "gammal" vän ifrån Hollandstiden, en av de jag umgicks med lite privat när jag bodde i Holland. Hon har också flyttat hem till Sverige och det skall bli så roligt att träffa henne igen! Höra hur livet lever med henne och vad hon gör nu för tiden. Det blir lite mat & prat i Malmö... gott!
 
Idag har det annars varit en bra dag där jag har fått en massa saker gjorda. Ni vet allt sånt där som bara måste skickas, fixas eller trixas med. Det är sådana dagar man känner sig extra duktig. Nu blir det resten av veckan i Älmhult för min del vilket alltid är som att komma hem. Men vilket jäkla skitväder vi haft nu sista veckorna, regn, regn, regn... grått och mulet. Skulle egentligen tagit mig en långpromenad med Nenne igår men det fick vi ju ställa in. Nytt försök imorgon. Jag behöver ju så himla väl den där vardagsmotionen.. och jag behöver ju verkligen INTE det sockersuget som jag lider av. Försöker och försöker att vara ståndaktig och duktig men jag lyckas sådär. Suck!

Shoppat lite idag på Fanny Michel, sjukt snygga kläder, smycken och skor, man blir ju helt salig när man är inne på deras sida. Helt min stil och inte vansinnigt dyrt heller så det gillas.
 
Fem dagar till sen är bästa Dottern på svensk mark igen. Längtar!
//Farmskan
 
PS! Har snöat in på Orups version av Echochamber... jag gör lätt det, snöar in (*ler*) 
 


Kommentarer
Ingemo

Fanny Michel ny butik för mig. Håller med sjukt snyggga kläder.

2014-10-22 @ 21:11:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0