Mitt mentala raffset

Igår kväll var jag, Dottern och några vänner på en föreläsning i Kristianstad konserthus. Föreställningen hette "Mitt mentala raffset" och handlade om när livet inte blir som man tänkt sig. Han berättade öppenhjärtligt om sitt liv, om alla traumatiska händelser, sjukdomar med mera som "drabbat" honom (även om han valde att se det som nya möjligheter).
- Om livet ger dig citroner, gör lemonad
Det var hans ledord
 
Föreläsningen var jättebra, väldigt intim i och med att han berättade om sitt liv och som vanligt när man går hem så tänker man att "nu skall jag också göra lemonad av mina citroner". Han sa att han tränar varje dag på att skratta åt saker han inte kunde påverka eller förändra. En parkeringsböter... ha ha ha. Efter ett tag så var det enklare att inte grotta ner sig i eländet. Låter enkelt eller hur? Man skulle aldrig må sämre än en sjua på en tiogradig skala.... så det är det som gäller nu
 
Idioter i trafiken... ha ha ha. Långa köer i kassan... ha ha ha. Nu jäklar skall här göras lemonad!
 
Idag är det semester och det bär iväg mot Stockholm och föreställningen "Livet är en schlager". Den har ju fått många bra lovord så vi ser fram emot en bra start på helgen (plus att jag nu kan skratta om tåget är försenat... eller om någon stulit min plats)
 
Förresten, vet någon var man kan köpa en sån där lång "extra hand" som kan klia en på ryggen? Ja, det låter helt knäppt men jag minns att min farmor hade en sån en gång. Den var av plast med en liten hand som avslutning. Den kunde man sen enkelt riva sig själv på ryggen med. Varför jag undrar... jo för att jag, sedan i somras, har en inflammation i min vänstra axel som gör att jag inte längre kan få bak armen, höja armen eller ta på mig jackan på "rätt sätt". Är det inte enklare att göra något åt inflammationen istället tycker ni säkert. Förmodligen... men vet någon var man kan köpa en sådan mojäng?
 
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0