Deutschland, Deutschland

Klockan fyra i morse ringde klockan, det är sjukt tidigt! Men på schemat stod en tripp med lite vänner till Tyskland för inköp av diverse godsaker (läs: flytande varor). Det var ett glatt gäng som samlades denna arla morgon och äntrade den chartrade bussen. Det bjöds på kaffe och frukost och även en och annan Runes special (*ler*). Vi var framme vid färjeläget runt 8-tiden och Farmskan var mycket nöjd att överfarten var lugn och vilsam.
 
Två och en halv timme senare och pinsamt mycket pengar fattigare var vi ute ur det flytande palatset igen och skulle lasta in i bussen... det tog sin lilla tid. Men till slut lyckades de stänga luckan, fösa in den numera något "piggare" flocken och så var det dags för hemfärd. Något rörigt när allt skulle ut igen där hemma men nu är det inlastat i lådor, skåp och vrår inför sommaren och grillsäsongen. 
 
Vi drog till stugan direkt och nu har vi precis käkat lite och väntar på att kaffet skall rinna ner. Blir nog en tidig sänggång dock, det rycker i ögonlocken nämligen. Hoppas på lika bra väder imorgon så man kan vara lite i trädgården. Det hade nämligen lastats av lite sten, jord och sand här på tomten... och de hade ställt det på den platsen som vi skulle gräva ur. Bra där! 
 
Vi biter ihop bara
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0