Och så rundar vi av helgen

Knådad ner i minsta por... shit vad det gör gott i själen. Jag rundar alltså av den här slappa och avkopplande helgen med en helkroppsmassage hos Bodil. Man blir fullständigt mör och egentligen också ganska trött men på ett behagligt sätt. Perfekt sätt att runda av helgen på.
 
Vad har då hänt i helgen? Jo Dottern kom ju ner i lördags morse med nattåget ifrån Stockholm. Det vankades möhippa för en kompis som skulle gifta sig så efter lite frukost skjutsade vi iväg henne. Drog vidare till stugan där vi tog oss an lite trädgårdsarbete... det gjorde gott för den här kontorsråttan. Både att få lite skit under naglarna men också att ha lite andra rörelser än bara tangenttryckningar. Efter väl utfört arbete så smakade fläskfilégrytan med pasta och ett glas rött extra gott (*ler*)
 
Och sen idag har vi suttit i varsitt hörn och läst våra böcker (Paps du hade varit stolt om du sett det!). Jag har sagt det förut och säger det igen... Kristina Olsson... hon skriver otroligt bra. Är inne på tredje boken nu och är helt fast. Veckans boktips!
 
 
Dottern kom ut en stund framåt lunch, hyfsat mör efter gårdagskvällen så hon somnade rätt lätt i soffan. Dagens ungdom! Och på tal om ungdom så var ju lill-sonen också ute och svirade i Kristianstad igår och i morse skulle han cykla och hämta sina saker... med min cykel. Gissa var vi hittade den när vi kom hem till stan. Mitt på gången... jag menar varför ställa den i cykelstället där den stod liksom.
 
Fast han vet ju att vi flyttar den när vi kommer hem... eller maken gör det
Han kan inte se sånt... (*skrattar*)
Nej, nu skall jag tugga i mig en macka och njuta av helgens sista kopp kaffe
 
Because I'm worth it!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0