Rapport från ett vrak

- Hajar du pau Mjellby?
Den frågan fick jag av en äldre farbror som stod framför mig i kassakön i butiken i Mjällby. Alltså jag dör så rolig den riktiga listerdialekten är... jag har skrattat gott åt det här själv hela helgen. Det är inte så mycket som behövs för att jag skall ha roligt.
 
Annars tänkte jag idag mest berätta om dagens traditionsenliga läkarundersökning som gick av stapeln nere på företagshälsovården. Det var den "stora" undersökningen idag så en massa prover skulle genomföras. Som vanligt blev omdömet "kraftigt överviktig, för höga blodfetter och dålig kondition" men denna gång adderade de på "nedsatt hörsel på vänster öra". Rapport från ett vrak kan man väl säga. Hörseln är nog inte mycket att göra åt tyvärr för det är ju på det örat jag har tinnitus. Så när man skall göra testet vet man ju fasen inte om det är tinnitus pipet eller signalen som ringer. Jag tryckte nog lite på bägge och det lurade ju inte maskinen.
 
Sen skulle de ju ta blodprover också och att sticka mig är ju inte lätt. Mina vener ligger djupt ner och jag informerade om att "högerarmen" är den som brukar funka. Hmmm, hon försökte både där och på ovansidan av handen och så lite i vänsterarmen också... och faktiskt... det var där hon fick träff. Halleluja!
 
Men nu vet jag åtminstone vad jag behöver ta tag i... igen
 

Jag lever i total förnekelse...
//Farmskan
 
PS! Min längd var dock OK (*ler*)
 


Kommentarer
Frida

Alltså jag dör av skratt när jag läser detta! Du är ju så krasst rolig!

2015-04-20 @ 22:21:29
Lilla B

Håller med dig.. Det är inget kul att gå på årlig besiktning..jag är nog döende enligt läkarna :)

2015-04-21 @ 07:02:53
Kusin P

Från ett vrak till ett annat! KRAM😂

2015-04-23 @ 07:42:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0