2015, del 2

Och så fortsätter vi summeringen av 2015

Juli:
Vi besöker hamngillet nere i Simrishamn där Dottern gör ett bejublat uppträde. Höstens första fortkörningsböter (suck!) inget man är stolt över. Vi besöker Kolmården med Lily och äntligen föds också lilla Mila den 15 juli, underbar känsla. Vi har en mysig dag i Köpenhamn med hela gänget och semestern rivstartar med en vecka på västkusten med några vänner. Månaden avslutas med att vi bygger en ny altan och pergola i stugan.

Augusti:
Den årliga grannfejden går av stapeln och Färms tar sin 9:e raka seger. Vi investerar i en ny säng och ryggen mår genast bättre. En räkfrossa avnjutes och vi firar Lilys 3-årsdag i stugan. Farmskan och kollegor åker till Moskva vilket är en fantastisk upplevelse. Vi avslutar månaden i festens tecken med ärtsoppa och dans i Fårabäck samt lite bubbelfest i dubbel bemärkelse med tjejgänget i Åhus.

September:
Jag "springer" tjejmilen med kollegor i Stockholm, överraskar både mig själv och hela världen. Tre dagar senare kan jag nästan gå normalt igen. Vi ser en magisk konsert med The Real Group i Växjö och firar Dans 60-årsdag med en fantastisk fest. Åker till Finland och där får vi så äntligen beskedet att vårt nya barnbarn, Noah är född. Lyckan är fullständig. Jag ger mig på ännu ett lopp, 5 km, i Malmö innan vi avslutar September med en tripp till Lissabon och gos med Noah.

Oktober:
Dags för nästa lopp... Tjurruset i Stockholm, fast denna gång deltager inte jag. Resten av familjen springer dock och det blir därmed en mysig familjehelg. Vi hade dop för Mila vilket livade upp denna regniga månad. De byter värmesystem i huset och vi har iskallt i lägenheten i över tre veckor. Och så tjuvstartar jag julshoppingen med nya kulor till granen och en ny adventsljusstake som jag sätter upp genast.

November:
Drickabussen drar iväg till Tyskland för lite inköp av starkvaror. Vi firar Fars dag och jag fortsätter att skänka pengar till staten med nya fortkörningsböter. James Bond på bio och ett hästhuvud på drift. Härlig fredagskväll i Fårabäck hos Malms, inköp av ny soffa där vi avnjuter första advent med ljus i varje fönster. Farmskan fyller år och firar födelsedagen med kollegor och heldagsmöten samt som grädde på moset så tävlar vi i Utmaningarnas Hus med hela ledningsgruppen. Sjukt kul!

December:
Vi inleder med en stormpiskande Motala helg med pepparkaksbak och mys. Jag fortsätter pytsa in pengar till staten med felparkering och gråter blod. Vi vaccinerar oss inför Thailandsresan, har en härlig Lucia fest med vänner, går på julkonsert och handlar de sista julklapparna. Jag och maken får en skön helg i Stockholm precis innan jul där vi avnjuter musikalen Kristina från Duvemåla med Dottern. Julen firas med nästan hela familjen samlad och Farmskan njuter i fulla drag.
 
Ja vänner, så snabbt går ett år och som jag skrev igår... det har varit ett år med upp- och nedgångar, berg och dalar men allt som allt ett fint år med två nya fina barnbarn som växer så det knakar. Nu flyttar snart Lissabon-familjen hem till Sverige också och det längtar vi efter jättemycket. Skönt att ha alla, om inte jättenära, så åtminstone på hanterbart avstånd.

Sätt er ner och reflektera över ert år, jag tror ni får samma känsla som jag
Imorgon är det näst sista dagen, jag skall fundera på lite nyårslöften och så skall vi köpa hus
 
Snacka om cliffhanger!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0