5 arbetsdagar kvar

Fem ynka arbetsdagar kvar sen är det JUL! Ledighet i några dagar och välbehövlig vila. Granen står så grön och grann i stugan, klapparna är inköpta och ligger där så fina under granen. Snart, snart så lugna dig min otåliga själ... I år är temat svart och brons och den är riktigt, riktigt fin.
 

Och som vanligt i december är det ju dags att summera året, leverera en julklappslista till vänner och bekanta, presentera årets hunklista och kreera några nyårslöften. Det är det bästa med att ha bloggen faktiskt, att kunna gå igenom vad som hänt under året och minnas tillbaka. Detta året har ju gått i en rasande fart och mycket har ju hänt som vanligt och ibland är det bra att stanna upp och faktiskt reflektera. Inte min starka sida, varken privat eller på jobbet... och som ni förstår så händer ju där ungefär lika mycket (*ler*)
 
Fast till helgen blir det total avkoppling, då skall jag och maken åka till Stockholm och gå på "Kristina från Duvemåla". Äta gott, dricka gott, mysa och shoppa det sista samt umgås lite med Dottern. Så gott! Förresten kom jag på att jag ju glömt recensera julshowen från i torsdags som jag och kompisen Ewa var på. Så här kommer det... 3,5 av 5 möjliga julstjärnor i betyg. De skulle nog haft den på ett annat ställe än på Arenan för den lokalen är alldeles för stor och faktiskt också lite opersonlig om man inte är megamånga. De sjöng vackert men kanske lite för mycket trams mellan låtarna. Ingen direkt julstämning som man får av Anders Ekborg men klart godkänt. Nästa år får vi se vad vi går på... blir nog puddingen Ekborg igen (*myser*)

Ikväll är maken iväg, handboll i arenan men lugn... jag står lagligt parkerad
//Farmskan
 
PS! Kolla in min lilla pepparkaka... sötaste
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0