Så var det dags för jobb igen

Så var det dags igen... jobbet och vardagen väntar efter några dagars julledighet. Känns rätt OK ändå att jobba några dagar, det är ju ändå snart lite ledighet igen över nyår. Det är ju lite så det är varje år vid denna tiden... många lediga dagar blandade med lite jobb. Kanske inte det bästa året med flest lediga dagar men ändå fullt tillräckligt. Det finns en viss charm i vardagen också
 
Juldagen var vi hemma hos Modern och Rolf, lite julmat och klappar som inte delats ut tidigare och så lite umgänge med min bror och familj därtill. Jag var dock rätt trött efter att ha haft alla hemma här julafton så det blev en rätt tidig sänggång. En gemensam frukost på annandagen innan vi packade in oss i bilen och åkte hemåt igen. Det kändes otroligt skönt att bara slå sig ner i soffan, tyst och lugnt med en lite bakfull Dotter i ena fåtöljen under ett täcke. Beställa lite pizza, se lite film och bara njuta av att julen är över för denna gång.

Allt planerande, allt pyntande, julmusik och klappar... en hel månad fixar man något som är över på bara några timmar. Och ändå är det alltid lika magiskt att göra det. Jag älskar julen!

Idag har vi bokat det absolut sista till resan i Februari... shit vad jag längtar!
//Farmskan


Kommentarer
Frida

Låter som en härlig jul! Bra att du värmer upp imorgon så gästspelar jag på tisdag👍

2015-12-27 @ 19:37:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0