Folk

Fredag morgon, fortfarande i Hindås men lite senare idag är det dags för hemfärd. Hoppas komma iväg innan den värsta helgtrafiken så man kan vara hemma i vettig tid för fredagsmyset. Hade en bra och något omtumlande dag igår med mitt gäng men när jag tänker tillbaka på den så inser jag att man behöver göra sådant här oftare. Inte bara för att tighta till gruppkänslan utan också för att få fram saker som skaver eller som behöver rättas till. Så jag är sjukt nöjd med dagen. Tack Philip!
 
 
På kvällen skulle vi ha lite middag och efter det en aktivitet. När vi satt och väntade på maten kommer kollegan och säger att det står en karl utanför min dörr med byxorna öppna och bankar febrilt. Men vad f-n!! Och här sitter jag liksom (*asgarvar*). Hon tyckte det var jättekul och resten av kvällen försökte vi hitta vem det var (för det här är ett stooooort konferenshotell så där finns lite folk) men icke han gick att finna. Synd, hade varit kul att fråga vad han ville... ha ha ha. Knepigt!
Aktiviteten senare bestod av "På spåret"... riktigt, riktigt skoj. Och svårt! Mitt lag visade sig vara bäst på utländska resor men helt värdelösa på svenska. Ingen medalj till oss alltså men för de tre som gnetade till sig vinsten blev det en munter avslutning på kvällen. Instagram med medalj runt halsen är tydligen ett måste (*ler*). Men en kul aktivitet verkligen och något man kan tänka på hemma också när man har fest.
 
På tal om Instagram så var jag tvungen att lägga upp två filmer på kvällen. För folk på konferens är verkligen helt magiska och helt i avsaknad av självinsikt. Spontandans i baren... med robotdans, strippmoves och annat. Herregud! Men vi fick i varje fall oss en härlig avslutning på dagen. Skratt!
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0