Buhu för Växjö flyg

Säga vad man vill om Sparrow aviation som flyger mellan Kristianstad och Arlanda... men det är sällan som det faktiskt är några förseningar. (Huuva vad jag kommer att få äta upp det här kanske...). Däremot tror jag att kollegan inte är lika glad över Växjö flyg för varenda gång vi har stämt träff och hon skall till Stockholm så nog fasen är det någonting. Idag var det punktering på ett däck och det skulle ta minst tre timmar att få det levererat... och sen skall skiten bytas också. Hon erbjöd visst några av sina bilringar men dimensionen passade ej (*ler*)

Sparrow aviation förresten... vad är det för ett namn? Sparv känns ju lite sådär när man skall flyga, det hade varit bättre med något stort och mäktigt som Örn.
 
Som ni förstår så är Farmskan i huvudstaden nu torsdag och fredag och jag har precis haft en trevlig lunch med Dottern som numera är bosatt här uppe. Det är en av fördelarna med att ha kontor här uppe också, att man faktiskt kan passa på att spontanses när jag är här. Mysigt! Att jag sen spillde ut kaffet över mina byxor (och inte har några reserv med mig) får man liksom leva med. Får försöka vaska upp dem i hotellhandfatet ikväll. Suck!
 
//Farmskan


Kommentarer
Frida

Nej buhu! Nu håller jag en tumme för att jag kommer hem 👍

2015-01-16 @ 15:25:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0