Elin - the terrorist

Montering av köksstommar och lådor pågår för fullt. Maken har nu fått ihop alla skåp och jag har bidragit med en del lådor. Imorgon sätter vi första delarna på plats (de som inte kräver någon rivning eller omdragning av el). Så lite då och då varje dag så kanske vi är klara i februari någon gång. Hade varit härligt!! Bra väder därute idag också, även om det blåste lite, så det fick bli grillad korv... mums!!
 
Körde Dottern till Sturup först i morse och fick bannor av en flygplatspolis för min parkering. Han undrade om jag inte kunde läsa skyltarna som fanns där med "förbjudet att parkera". Min förklaring att jag bara skulle släppa av min dotter tyckte han nog var lite sisådär men jag bad så fint om ursäkt sen att han nog tyckte det var OK ändå. På vägen hem ringde hon sen och berättade att hon blivit tagen i säkerhetskontrollen eftersom hon "glömt" att hon hade en stor kökskniv nerpackad i handbagaget... ha ha ha! Elin - the terrorist
 

Svängde inom Manne på vägen tillbaks också och fick mig en mysig pratstund och lite gofika! Ikväll blir det lite bio för mig och maken... Hunger games, del 3. Skulle blivit Micke och Veronica men alla biljetter dit var borta. Det får bli en annan gång helt enkelt.
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0