Ett nytt år har vaknat!

Oj vilken härlig eftermiddag och kväll vi hade igår! Då gör det inte så mycket att man idag mest legat i horisontellt läge i soffan.Vi träffades redan på eftermiddagen och grillade korv och hade lite tävlingar tillsammans. Efter det åkte "damerna" iväg för att förbereda maten, byta om och spela lite spel medans "herrarna" drog iväg för lite klädbyte och whiskey-prat. Sen strålade vi samman vid halv 7 och spenderade en otroligt trevlig kväll tillsammans med lekar, massor med prat (högljutt!), musik och spontandans, raketer, bubbel och nattamad. Så otroligt kul och man hann inte blinka förrän det var dags för oss att vingla hemåt. Maken somnade som en sten, han hann inte ens ta täcket över sig innan han somnade (*skrattar*)
 
Så som sagt... idag har vi mest legat raklånga... eller ja, det var lite lögn faktiskt för maken och Dottern var ute och gick en lång runda innan lunch. Själv förberedde jag lite mat för Lily-familjen skulle komma och äta. De åker hem till Motala igen imorgon bitti efter nästan 14 dagar här hemma. Så gott att ha dem nära och så jäkla gott att få vara farmor med blöta pussar, kramar och gummibjörnsdans.
 
Men om nu detta har varit en vilodag så får det väl bli andra bullar imorgon. Maken är ledig så det blir stugan och lite montering av skåp. Kanske lite övernattning där ute också för att sen dra iväg och lämna Dottern på Sturup på lördag morgon. Japp, nu åker hon också tillbaka till sitt liv. Jul och ledigheter är över och nu är det dags att fylla det nyvaknade året med nya historier och händelser.
 
Och som löken på laxen... lite chips så här "dagen-efter-kvällen-före"
Jag vet... onödigt
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0