Kortison, fy fanken

Idag var det så äntligen dags att masa sig ner till vårdcentralen för min kortisonspruta. Jag är ju en vekling utav stora mått så det har ju jag gått och gruvat mig för detta i flera veckor. Tränat och tränat... ja inte tränat såsom i sprungit eller gympat, utan tänjt och gjort rörelser... i hopp om att det skulle läka sig själv. Dottern var ju också riktigt snäll och masserade mig som en galning över jul och nyår och det hjälpte faktiskt en del. För idag när jag kom ner så tyckte de att jag var "såååå duktig" och att jag verkligen hade bättrat på stelheten. Men lik förbannat så var inflammationen kvar och de skulle injicera.
 
Du kan stå här och slappna av säger hon käckt. Stå tänker jag... jag svimmar säkert... Men så plötsligt satte jag hela situationen i perspektiv till lite annat och då helt plötsligt insåg jag vilken kyckling jag är. Skärpning Farmskan!
 
Så nu... en kortisonspruta senare slappar jag en stund och låter maken passa upp mig
Kvack, kvack, kvack
 
Jag är också särskilt glad över att kollegan Magda inte var på jobbet idag för hon tycker att jag är det pinsammaste som finns emellanåt. Idag glömde jag nämligen låsa när jag gick på toa och givetvis rycks dörren upp av en av webb-utvecklarna. Herregud... stackaren kan ju få men för livet. Själv skakar jag bara lite på huvudet åt att jag är så förbaskat disträ. Det är ju liksom inte första gången det händer heller (fast förra gången var det en kvinnlig kollega som öppnade...). Så Magda... idag besparade jag dig lite rodnad!
 
//Farmskan
 


Kommentarer
Magda

Jag rodnar när jag läser det 🙈
Väldig tur att jag inte var på plats då!

2015-01-13 @ 19:54:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0