När tiden liksom hejdar sig en stund

Precis hemkommen från två fantastiska strategidagar med cirka 100 kollegor i Älmhult. Samtliga ledningsgrupper och funktionschefer var där och det har verkligen varit kreativa dagar med massor av övningar och dialoger (i vissa grupper mer än andra... blink, blink). En härlig energikick och en bra start på arbetsåret. Igår kväll hade vi också lite gemensam middag och härlig underhållning så stämningen var hög och kvällen alldeles för lång... eller i varje fall så kändes natten jäkligt kort när jag vaknade i morse.
 
Men imorgon är det dags för kontoret och vardagen igen och det skall bli skönt att ta tag i allt igen. Att samla ihop teamet och sätta målen för året och sen jobba ihop för att nå dem. Har ju dessutom ett jäkligt bra team runt mig vilket är en klar fördel.
 
Idag på morgonen fick jag dock ett mycket tråkigt dödsbud och mina tankar har sedan resten av dagen funnits hos en mycket kär vän. Ibland hejdar sig tiden en stund och jag kände verkligen det så idag... även om vi jobbade på med strategier så kändes det bitvis ganska oviktigt. Så mina fina vänner, krama era nära och kära idag, gärna lite extra hårt och tala om för dem hur mycket de betyder för dig. Imorgon kan det vara försent! Så till familjen nedan plus Paps&Babs: JAG ÄLSKAR ER!
 

Ikväll tänder vi ett ljus för dig L
//Farmskan


Kommentarer
Elin

Dito ❤️ Och svar på din fråga: Nej, bara 3 den här gången ;)

2015-01-09 @ 07:49:34
Hanna

💚

2015-01-09 @ 11:08:59
Lilla B

Älskar dig oxå!!! <3

2015-01-09 @ 12:07:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0