Sverigeresan

Om man är uppe tidigt på helgmorgnar så är där ett program på P4 som heter "Sverigeresan". Det är en lek, eller nåt... där man startar från ett ställe i Sverige och skall ta sig till ett annat. Idag startade man i Luleå och det får man fram genom att gissa rätt på en gåta och bor man då där så får man ringa in till programmet. Sen skall man alltså ta sig till ett annat ställe, ett slutmål som idag var Össjö i Skåne. Detta gör man genom att ringa till någon som man tror känner någon som känner någon som känner någon som bor i Össjö.
 
Hur som... (en väldigt lång inledning....) det där programmet kan bli sjukt pinsamt. Folk blir uppringda som sover och som inte fattar någonting om varför de är med i programmet. Idag ringde en gubbe i Luleå en gammal lumparkompis som han sist träffade 1962. När den stackars mannen till slut svarade så visade det sig att han inte bara sov djupt utan också var nyopererad för en tumör. Inte jättesugen på att vara med alltså...  Ja ja... detta är sådant som jag och maken ibland lyssnar på eftersom vi är uppe med tuppen.
 
Idag är hela julen ute, granen söndersågad och ljusstakar borta. Skönt! Sen har vi också kommit en bra bit ute i stugan. Två sektioner helt klara och det blir ju jättebra... förutom ett litet misstag idag också med ett handtag. Hmmm... det där kommer jag att reta ihjäl mig på så det är bara att köpa sig en ny dörr där imorgon.



 
Och som avrundning vill jag bara meddela att min långdragna historia med det holländska skatteverket numera är avslutat. Prisa Gud!
 
//Farmskan
 
 


Kommentarer
Lilla B

Vad fint det blir!! :D
Skönt att det är över nu med Holländarnas tröghet.. ;)

2015-01-07 @ 07:40:05
Tessan

Det kommer bli riktigt snyggt :)

2015-01-07 @ 15:34:52
Elln

Super snyggt verkligen 👍

2015-01-09 @ 07:48:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0