Trettondagsafton

Redan trettondagsafton och vi är fem dagar in på det nya året. Granen står så grön och grann i stugan fortfarande men imorgon eller på onsdag så får den åka ut tillsammans med ljusstakar och stjärnor. Tomtarna, snögubben och änglarna är redan förpassade ner till källaren igen och lika glad som man är att plocka fram dem, lika gott är det när de är i källaren igen.
 
Idag har det varit lite jobb för Farmskan så maken har varit i stugan själv och fixat. Vi kom riktigt långt igår och lyckades få den ena väggen klar med kyl- och frys och högskåpen, plus köksön. Fint när man (trött och med värk i armar och ben) upptäcker att vi fått fel fötter på köksön. Inte precis så att man monterar isär allt igen och byter... nej, det blir att köpa på sig några ben på onsdag när jag är i Älmhult. För nu börjar som sagt vardagen igen och det är slut på sovmorgon och sköna slappedagar. Över två veckors ledigt har det ju ändå blivit vilket är som en halv sommarsemester... hur gott som helst!
 
Var på bio i lördagskväll och såg "Hunger games 3"... sjukt bra! Har ni inte sett dessa filmer så tycker jag att ni skall göra det. Mitt biotips i mörket till er alla!
 
Ikväll blir det lite trettondagsfirande med Nisse & Rita, mat strax på G
//Farmskan
 
PS! Resan nu betald och färdig... no return (Wiiiiiii)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0