Försmak av sommaren

Äntligen äntligen fick man lite försmak av sommaren! Två härliga dagar... och kvällar!!...  har passerat och man har suttit ute och njutit. Åkte ut till stugan redan i torsdags och där var det ljuvligt! Varmt som sjutton i uterummet så ljusen hade smält (*ler*). Så nu lärde man sig det... ha inte ljus i uterummet!

Lite god kvällsmat i solskenet med vänner och sen bara njuta tills solen gick ner. Lovely! Sen upp med tuppen, vilket är ett måste när man är där och ska vidare till jobbet. Men det är det värt. I varje fall gick jag upp lite tidigare och sprang en morgonrunda (!!!!). Japp ni kan stänga munnen nu. Längs havet till fågelkvitter gjorde det enkelt... eller ja mindre plågsamt. Men jag har gett mig sjutton på att inte ge mig förrän jag kan springa 3 km utan stopp

Fredag kvällen spenderades med Hasse & Eva och lite AW på Mässen. Sen god mat på torget innan vi rundade av med kaffe och avec. Härligt avslut på veckan! Och nu sitter vi och inväntar bägge sönerna och Lily för idag ska vi åka och besöka Blå Planet i Köpenhamn. Maken ska iväg och spela så han stannar hemma, tror han gärna skulle vilja följt med egentligen (*ler*)

En vecka till midsommar!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0