Två dagar i Stockholm

Måndag kväll och vi har precis sett näst sista avsnittet av Games of Thrones. Egentligen är jag lite förbannad för alla "goda" människor dör, det är fasen bara galningarna kvar. Men så får jag berätta för mig själv att det är ju bara en film... Men visst vill man att det skall finnas lite rättvisa också. 
 
Nu väntar två dagar i Stockholm för Farmskan. Imorgon är det ett seminarium och sen på onsdag blir det besök i ett av de blå-gula husen. Ska bli spännande, det är fasen flera år sedan jag var på något sådant. Ska försöka hinna med en fika med Dottern också när jag väl är där, kanske kan hon bjuda mig på något gott kaffe (*mums*). För imorgon är mina 9 detoxdagar över och jag har minskat runt 20 cm på kroppen. Vikten vet jag inte riktigt än för det är vägning imorgon, men runt 4 kg har det nog blivit. Framförallt känner jag mig mycket lättare
 
Det blev också en joggingtur ikväll efter jobbet... 3,2 km men tyvärr med inte så bra flås som häromdagen. Jag hade dålig ork tyckte jag. Men 3 rundor denna veckan och jag har sagt att när jag springer hela rundan skall jag unna mig ett par nya skor. Check på det!
 
 
Nyduschad efter joggingtur... jag bjuder på den
//Farmskan
 


Kommentarer
Kusin P

Duktiga du! 😘

2015-06-08 @ 22:24:17
Tessan

Bra jobbat 😊👏

2015-06-09 @ 19:29:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0