Lite kåsen

Lite kåsen är jag allt. Har ont i kroppen, känner mig lite under isen... men egentligen inte sjuk. Bara en skum känsla i kroppen i allmänhet. Vet inte om det är lilla vispan som har smittat mig i helgen eller om det bara är "den inbillade sjuke". Ja ja... det lär väl visa sig om det bryter ut någonting. Ensam hemma är jag i varje fall, maken är på någon spelning i Höör ikväll så jag behöver inte skämmas heller för att jag ligger i soffan.
 
Veckan har börjat ganska intensivt och det har varit två långa dagar i sträck. Idag var det därför rätt skönt att kunna köra hem i vanlig tid. Mer än halva veckan gången och det är nedräkning inför helgen. En helg som börjar med partaj redan på fredag då vi är några stycken som skall gå på konsert i Arenan. Jill Johnsson, makens favoritartist. Han har siktet inställt till scenkanten... trånande. Ja, vi får väl se hur modig han är när det väl gäller.
 
 
Jo, men visst är hon skitsnygg!
 
Resten av helgen, om han ny lyckas vakna upp ur sitt lyckorus, skall spenderas i stugan. Ren och skär avkoppling är vad det är!
 
Gå gärna in och läs om hur duktig hon är
 
Bra jobbat Tessan!
//Farmskan


Kommentarer
Tessan

Tack Åsa ❤️ kram tessan

2015-03-18 @ 21:50:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0