Vattenskadad

Så är Dottern åter i Stockholm, safe and sound, efter en härlig hemma-helg. Visserligen inte uppe förrän mitt i natten på grund av försening med tåget (no surprise!), men hon är ju ung och frisk och fixar lite för lite timmars sömn. Inte som en annan som är seg i en hel dag efter att man varit uppe lite för länge. Nu har vi ju dessutom skruvat fram till sommartid och tappat en timme i helgen... men tänk vad vi fick för den timmen. Längre och ljusare kvällar! Så gott
 

Maken var mindre glad i morse efter att han tankat bilen nere i Lund. De hade fått ett läckage så vatten hade runnit in i tankarna och därmed tankade han vattenskadad diesel på bilen. Tvärstopp, bärgning och en massa jäkla extrajobb med att ringa runt och försöka få det fixat. En hel drös med bilar som fick bärgas därifrån innan de upptäckte vad som var fel och stängde pumparna. Suck!! Ja ja, tur i oturen att jag också var i Lund idag så han kunde åka med mig hem åtminstone. Nu får vi se när han får bilen igen. Typiskt!!
 
Strax kommer Manne hit en stund och käkar lite kvällsmat, och städerskan har varit här idag så det luktar gott i huset... vad mer kan man begära en vanlig måndag?
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0