Biltvätt

I parkeringshuset på jobbet finns där en firma med en helt fantastisk affärsidé. Där kan man lämna in bilen på morgonen, de parkerar bilen, tvättar den både utvändigt och invändigt, vaxar och polerar så den blänker. Sen när man kommer på kvällen och skall hämta upp den så kör de fram den och putsar och fixar det sista. Allt från lilla bilfixen till full rekonditionering. Så jäkla bra... säger jag som inte gillar att tvätta bilen. Tvärtemot maken som allt som oftast putsar på sin bil. Han vägrar dock konstant att tvätta min eftersom den är "som en riktig svinstia". Det är den inte... men ok, den är smutsigare än hans. Fast inte just idag, för idag står min pärla där ute och blänker.
 
Fortsatt iskyla i lägenheten och nu börjar det bli rätt tröttsamt. Man får ställa sig i duschen en halvtimme bara för att tina upp på morgonen. De har ställt in ett litet el-element på 2 kW... i en lägenhet på 121 kvm... värmer ju som en fis i rymden typ. Maken får fara och hämta det vi har i stugan så vi får lite värme till helgen när Lily & Mila kommer. Sen får vi verkligen hoppas att de snart fixar till det här... visst kan man begära avdrag på hyran?
 
Igår gick jag lite bananas i barnaffären så nu är lite julklappar inhandlade till... det gäller att börja i tid när man har en hel hoper att köpa till. Fast Farmskan älskar ju jul så det är ju inga bekymmer egentligen, det skall liksom vara mycket julklappar under granen.
Och så är vaccineringarna beställda... huga
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0