Det går upp och ner

Idag var Magda tillbaka på kontoret... så himla gott och se henne. Gänget samlat för första gången på hur länge som helst känns det som. Magen växer på henne men äntligen verkar det vara lite ljus i tunneln. Hoppas vi får se mer av henne nu ett tag. Vi har haft en heldag med planering och statusuppföljningar och det är sån energi i rummet så man blir helt matt. Ett tag satt vi och räckte upp handen (eller vi och vi... Mauricia) för att få ordet. Ha ha ha, helt underbart. Fick en del sköna rapporter och titta på också som verkligen sa oss en hel del. Nu köööör vi!

Dagen avslutades väldigt sent eftersom vi också hade en sen session i ledningsgruppen. Kanske inte samma vilda energi och det är väl tur det kanske (*ler*). Det räcker väl att vi går all-in-crazy-bananas
Så det blev en sen kväll... mindre tid för köldskador. Maken hade varit i kontakt med dem idag och det verkar som det är ytterligare två veckor innan de är klara och kan koppla på värmen. Hur fasen tänkte man!! Imorgon skall jag ringa och se hur de tänkt sig att kompensera det här faktiskt, känns som att man inte vill betala full hyra under dessa förutsättningarna. Imorgon kommer också Lily & Mila hit... hon har önskat köttbullar, perfekt mat en fredagkväll. Tror jag får ha något alternativ till resten av gänget. Stor-sonen kommer också ner så det blir full soffa. Me like!
 
Nej tillbaks under täcket
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0