Inget är som väntans tider

Helsingfors - dubbad finsk TV... ja, sån är min kväll. Förutom att vi alla i familjen nu sitter som på nålar och väntar på att nästa barnbarn ska se dagens ljus, så har det väl varit en bra dag. Men denna väntan överskuggar allt just nu. Vet att de åkt in i förmiddags så det är definitivt på gång. Kämpa Tessan, snart får ni er belöning!

Efter två dagar med en massa möten satte jag mig på den skumpiga flygresan  till Helsingfors. Massor av oväder i luften som han fick parera efter bästa förmåga. Väl framme på hotellet väntade alla kollegor och framför allt äntligen lite mat. Sjukt humgrig!

Beställde en pasta Carbonara... efter 20 minuter kommer hon ut och säger att "pastan är slut". Alltså kom de på det efter 20 minuter? Då beställde jag en Ceasar sallad... efter ytterligare 30 minuter (då hade alla ätit upp) hade den fortfarande inte kommit in. Jag menar, chopp chopp, hacka sallad liksom. Och restaurangen var knappt halvfull heller

Min finska kollega gick ut till köket och då stod den där, de hade glömt att servera den! Finsk sisu! Men jag fick ett glas vin som kompensation så det smuttar jag på nu (*ler*)

Hoppas de har bröd imorgon!
//Farmskan 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0