Helg och finbesök ikväll

Så var första hela jobbeveckan avklarad. Heja mig! Har gått i en rasande fart faktiskt och även om det har varit en lugn uppstart eftersom inte alla är tillbaka än så har det varit kul saker att ta tag i. Och då går veckan snabbt. Har hunnit med en sväng till Helsingborg också i veckan vilket också var bra. Även där börjar man starta upp så smått och det blir nog en härlig höst.
 
I onsdags kväll var jag också och besökte min gamle chef och mentor, herr Griwell. Så kul att träffa honom igen och prata bort några timmar. Har nog inte pratat med honom på nästan 5-6 år så det var verkligen på tiden. Han har flyttat till Spanien och är bara hemma på sommarhalvåret... lyx. Det vill jag också göra när jag blir stor.
 
Jagar också runt efter födelsedagspresenter till våra små... Lily blir ju fyra år (!) nu i början av September och sen är det ju Noah den 16:e. De kommer att fira det tillsammans i Motala och det blir perfekt. Då kan vi även fira av Josef som fyllde år i början av augusti. Många födelsedagar blir det när man är så många i familjen (*ler*). Tillbaka till presenterna... det är inte lätt att hitta något, det skall ju vara något som både är nyttigt och kul. Lite sugen på ett dockskåp till Lily så jag får väl se vad kan jaga fram.

Ikväll kommer stor-sonen och Sarah hem hit, ser jag fram emot! Deras sista semesterdag och jag tänkte bjuda dem på något gott att äta... och något gott att dricka

Trevlig helg på er!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0